Meteen naar de content

Wees er snel bij: Tickets bijna uitverkocht!

Trixxo

TRIXXO is een extreem snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in huishoudhulp en uitzendarbeid, optie vast. 

TRIXXO staat dicht bij elke klant en iedere collega. Met meer dan 200 kantoren verspreid over België en Nederland zorgen we dankzij onze grootte voor een regionale verankering. 

Jouw totaalpartner 

Bij TRIXXO streven we naar het leveren van hoogwaardige diensten met gelijke nadruk op beide pijlers van ons bedrijf, met TRIXXO Dienstencheques voor toegewijde huishoudhulpen en TRIXXO Jobs voor flexibele uitzendmogelijkheden. Van huishoudhulp tot lasser, tot ingenieur. Naar wat je ook op zoek bent, iedereen kan bij ons terecht. 

Onze kernwaarden 

We love challenges and like to grow: Bij TRIXXO staat groei centraal. Zowel de groei van onze onderneming, als die van onze werknemers. Dit zorgt voor vele uitdagingen waar we graag met volle moed tegenaan gaan. 

We keep things clear and act fast: Snelheid is ontzettend belangrijk binnen de TRIXXO-groep. Snel schakelen, zonder alles nodeloos ingewikkeld te maken, daar gaan we voor! 

We show initiative and work together: Onze collega’s weten van aanpakken en tonen initiatief. Dit doen we niet alleen, maar samen. Wij werken als één team. 

Zo maken wij het verschil 

We gaan the extra mile om voor iedereen de ideale job te vinden, en dit doen we met een toewijding die verder gaat dan slechts een zakelijke benadering. Bij TRIXXO zetten we ons dubbel en dik in om niet alleen kwaliteit, maar ook warmte te bieden in het vormgeven van persoonlijke professionele trajecten voor iedereen die deel uitmaakt van ons TRIXXO-team. Met hart en ziel. Elke dag.   

Wij geloven dat iedereen recht heeft op een job. We beschouwen werk niet enkel als een noodzaak, maar ook als het kloppend hart dat energie en samenhorigheid creëert. Bij TRIXXO gaan we voor een dubbele ervaring: een job die niet professioneel, maar ook persoonlijk verrijkend is. 

Onze huishoudhulpen staan dagelijks klaar voor zo’n 80.000 gezinnen over heel België. Naast poetshulp helpen onze huishoudhulpen je met: de strijk, kleine boodschappen en koken. Voor al onze diensten betaal je met dienstencheques. Dat maakt het voordelig! 

Terug naar blog