Meteen naar de content

Wees er snel bij: Tickets bijna uitverkocht!

MyFamily

MyFamily

Reken voor jouw Groeipakket op MyFamily, net als meer dan 311.000 kinderen in meer dan 170.000 gezinnen. De Groeipakketcoaches van MyFamily geven je immers een klare kijk op je rechten en gidsen je proactief door de complexe reglementering.

Vlaanderen zorgt samen met MyFamily voor een stipte uitbetaling van het Groeipakket. De Groeipakketcoaches ondersteunen gezinnen wettelijk, kwalitatief en professioneel zodat ze sterk in hun schoenen staan. Daar maakt MyFamily het verschil, want gezinnen moeten zich kunnen focussen op wat echt telt: hun kinderen alle kansen van de wereld geven in de wereld van morgen.

Voor de uitbetaling van het Groeipakket, een financiële steun van de Vlaamse overheid, kan je sinds 2019 zelf een van de vijf uitbetalers kiezen. Een overzicht vind je op groeipakket.be.

Verken de MyFamily-familie

Brussels Family

Kinderbijslag is een recht. Om dat recht maximaal te benutten, kan je soms wat hulp gebruiken. En dat is waar Brussels Family kinderbijslagfonds net sterk in is. Sinds 1 januari 2019 betalen wij het kraamgeld en kinderbijslag uit aan Brusselse gezinnen. Onze roots liggen bij MyFamily kinderbijslagfonds (actief in Vlaanderen) en Camille kinderbijslagfonds (actief in Wallonië). Onze kinderbijslagexperten zijn dus echte specialisten met heel wat jaren ervaring op de teller. Hun expertise zetten ze heel graag in om Brusselse gezinnen zoals het jouwe te adviseren over alles wat met kraamgeld (ook wel geboortepremie genoemd) en kinderbijslag te maken heeft.

Verken de Brussels Family familie

Terug naar blog