Meteen naar de content

Wees er snel bij: Tickets bijna uitverkocht!

Eten & drinken

Food Truck village

In het hart van het Babyboom festival bevindt zich een levendig en smakelijk toevluchtsoord: het Food Truck Village. Hier gaan liefhebbers van lekker eten op een culinair avontuur, op zoek naar een gevarieerd scala aan smaken. Of je nu de voorkeur geeft aan Mexicaanse gerechten of toch liever de Franse keuken verkent, altijd vergezeld van een bijpassende mocktail. Het Food Truck Village vormt een kleine wereld van wereldwijde smaken, met een diversiteit aan gerechten, maar altijd vers en gezond: van hartige straattaco's vol kruidige smaken tot zoete en verrukkelijke desserts die zelfs de meest veeleisende zoetekauw tevredenstellen.

Terwijl je langs de kleurrijke reeks foodtrucks wandelt, vult de lucht zich met onweerstaanbare aroma's van sissende grills, aromatische kruiden en versgebakken lekkernijen. De culinaire ambachtslieden achter elke truck brengen hun unieke stijl naar voren, en zorgen ervoor dat elke smaakpapil wordt verwend met inventieve en smakelijke creaties. Van fusiongerechten die verschillende culturele invloeden combineren tot klassiek comfortvoedsel dat opnieuw is bedacht voor onderweg, het Food Truck Village dient als een culinaire smeltkroes die mensen verenigt door de universele taal van heerlijke gerechten.

Naast het heerlijke aanbod creëert het Food Truck Village een gezellige sfeer, waar bezoekers rond gemeenschappelijke tafels zitten, verhalen delen, lachen en genieten van het plezier van het ontdekken van nieuwe culinaire schatten. Het festival wordt een culinair kruispunt waar diverse smaken samenkomen, en waar een gevoel van gemeenschap en vriendschap ontstaat. Het Food Truck Village op ons festival is niet zomaar een tussenstop voor een snelle hap; het is een meeslepende ervaring die het festivalterrein omtovert tot een culinaire utopie, en die deelnemers smaakvolle herinneringen bezorgt die blijven hangen lang nadat de festivallichten zijn gedoofd.

Het hoofdevenement voor toekomstige en nieuwe mama's

Geweldige sfeer, lekker eten en altijd iets nieuws om te leren

Mis het niet!

Dagen vol liefde en verwachting

Laat je omringen door een warme sfeer waarin je kunt genieten van heerlijk eten, betoverende muziek en ontspannende prenatale yoga. Ontdek nieuwe dingen tijdens informatieve stands en voel de energie van gemeenschap.

Koop nu je ticket