Meteen naar de content

Wees er snel bij: Tickets bijna uitverkocht!

Welkom in de healthy food truck village !

Welkom in de healthy food truck village !

In het hart van het Babyboom festival ligt een levendig en verrukkelijk toevluchtsoord: het Food Truck Village. Hier gaan culinaire enthousiastelingen op een gastronomisch avontuur, op ontdekkingstocht naar een breed scala. Liever Mexicanse keuken of dan toch Franse cuisine? Altijd met de bijhorende mocktail.  De Food Truck Village is een microkosmos van wereldwijde smaken, met van alles en nog wat maar altijd vers en gezond: van hartige straattaco's boordevol pittige kruiden tot zoete en overheerlijke desserts die zelfs de meest veeleisende zoetekauw tevreden stellen.

 Terwijl je door de kleurrijke reeks foodtrucks slenterd, wordt de lucht doordrenkt met de onweerstaanbare aroma's van sissende grills, aromatische kruiden en versgebakken lekkernijen. De culinaire ambachtslieden achter elke truck brengen hun unieke flair op het toneel en zorgen ervoor dat elk gehemelte wordt geprikkeld met inventieve en verrukkelijke creaties. Van fusiongerechten die culturele invloeden vermengen tot klassiek comfortvoedsel dat opnieuw is vormgegeven om onderweg van te genieten, de Food Truck Village dient als een culinaire smeltkroes die mensen verenigt door de universele taal van de heerlijke keuken.

Naast het overheerlijke aanbod creëert de Food Truck Village een gemeenschappelijke sfeer, met bezoekers die rond gemeenschappelijke tafels zitten, verhalen delen, lachen en het plezier van het ontdekken van nieuwe culinaire schatten. Het festival wordt een culinair kruispunt waar verschillende smaken samenkomen en waar een gevoel van gemeenschap en kameraadschap ontstaat. De Food Truck Village op ons festival is niet alleen een pitstop voor een snelle hap; het is een meeslepende ervaring die het festivalterrein omtovert tot een culinaire utopie, waardoor deelnemers smaakherinneringen overhouden die lang blijven hangen nadat de festivallichten zijn gedoofd.

Terug naar blog