Meteen naar de content

Wees er snel bij: Tickets bijna uitverkocht!

Wat maakt onze Babyboom Festival een bezoek absoluut waard?

Wat maakt onze Babyboom Festival een bezoek absoluut waard?

Het Babyboom Festival, waar liefde, vreugde en een schat aan onvergetelijke ervaringen op je wachten. Hier zijn vijf onweerstaanbare redenen waarom je dit feest van nieuw leven niet mag missen:

 

  1. Deskundige Begeleiding bij het Ouderschap:

Navigeer vol vertrouwen door de reis van het ouderschap met onze deskundige sprekers, die waardevolle inzichten delen over zwangerschap, bevalling en vroege opvoeding. Van gerenommeerde kinderartsen tot ervaren ouderschapscoaches; je hebt de kans om kennis op te doen, vragen te stellen en eventuele zorgen over het spannende avontuur voor te leggen.

 

  1. Gezellig Familieplezier:

Omarm de geest van samenzijn met onze verscheidenheid aan mama-vriendelijke activiteiten. Van een initiatie op prenatale yoga tot het knutselen van een houten memory box. Het babyboom festival zorgt ervoor dat elk gezinslid (Mama, Papa, Baby, Grootouders) plezier vindt in de festiviteiten. Doe mee aan knutselactiviteiten, leg onvergetelijke momenten vast in onze fotobooths en creëer blijvende herinneringen die de essentie van familiebanden vieren.

 

  1. Live musiek:

Geen harde techno beats zoals op tomorrowland, en ook geen heavy metal. Het babyboom festival brengt u een combinatie van live akoetische covers en lounge musiek. Speciaal ontworpen om je te relaxeren en om je energie te geven. Het gaat hier 100% om je een feel good moment te bezorgen.

 

  1. Unieke Winkelervaring:

Verken een marktplaats vol unieke en ambachtelijke babyproducten, zwangerschapskleding en essentiële items voor ouders. Onze zorgvuldig geselecteerde verkopers brengen een gevarieerd assortiment, zodat bezoekers unieke schatten kunnen ontdekken voor hun kleintjes. Of je nu op zoek bent naar biologische babyproducten of gepersonaliseerde decoratie voor de kinderkamer; ons festival heeft het allemaal.

 

  1. Geniet van Culinaire Verwennerij:

Bevredig je smaakpapillen met een heerlijke culinaire reis op in ons food village. Van gourmet foodtrucks met verrukkelijke lekkernijen tot een speciaal mocktail bar; wij zorgen ervoor dat elke smaakprikkel wordt verwend. Geniet van een ontspannen lunch of snack en geniet van de vrolijke sfeer in de relaxerende omgeving van ons food court..

 

Kom naar het Babyboom Festival, waar liefde, lachen en de belofte van nieuw leven samenkomen in een onvergetelijk feest. Of je nu een toekomstige ouder bent, of een kerverse mama of papaa op zoek naar een dag vol plezier en relaxatie; ons festival verwelkomt iedereen met open armen. Kom en maak deel uit van dit hartverwarmende evenement dat de magie van groeiende families viert.

Terug naar blog